De Heemstraat 16, 2525 EK, Den Haag Maandag t/m Zondag op afspraak 09:00-17:00 070 389 1193

Ayurvedische massage door een erkende therapeut

Heeft u voor uw gevoel geen grip op uw leven of worstelt u met diverse lichamelijke of psychische klachten? Ayurvedische massage kan het verschil maken in uw leven. Voor deze behandelvorm kunt u terecht bij VRH Care in Den Haag. Uw lichaam en psyche krijgen hier de aandacht die het nodig hebben om in harmonie te komen. De massages worden gegeven door een erkende therapeut met meer dan 25 jaar ervaring. De ayurvedische behandeling gaat er vanuit dat uw geest, ziel en lichaam met elkaar in verbinding staan. Bij de intake worden eerst uw klachten in kaart gebracht, waarna een behandeling van start kan gaan. Zowel de tong als de pols worden onderzocht om resultaatgericht te werk te gaan.

Ayurvedische massage Den Haag voor diverse klachten

Massage voor diverse soorten klachten

Een massage door een ayurvedische therapeut van VRH Care kan worden gegeven voor diverse soorten klachten. Enkele klachten die veelvuldig worden behandeld in onze praktijk zijn onder andere COPD & Astma, reuma, diabetes type 2, chronische nek- en rugklachten en diverse soorten seksuele problemen. Bij de massage wordt gebruik gemaakt van diverse kruiden en mineralen. Na een behandeling door onze masseur voelt u zich als herboren. Al na een kort tijdsbestek merkt u verschil in uw geest, ziel en lichaam. Dit is bevorderlijk voor meer harmonie in uw bestaan. Doe er uw voordeel mee en meld u direct aan voor een intake in onze praktijk. Wij zien u altijd graag verschijnen en helpen u graag op weg naar een vredevol bestaan.

Waarom u een afspraak maakt voor ayurvedische massage in Den Haag bij VRH Care

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld en overweegt u om een afspraak te maken bij onze praktijk? Dit levert u de nodige voordelen op:

  • U maakt de keuze voor een massagetherapeut met meer dan 25 jaar ervaring.
  • Naast de behandeling van uw klachten, wordt er ook gewerkt aan een stukje preventie.
  • De behandeling wordt veelal (gedeeltelijk) vergoed door de aanvullende zorgverzekering.
  • Al na enkele sessies merkt u een flinke vermindering van uw klachten.

Op holistische wijze genieten van een massage? Meld u direct aan voor een massage bij VRH Care en ontdek zelf wat het u oplevert.