De Heemstraat 16, 2525 EK, Den Haag Maandag t/m Zondag op afspraak 09:00-17:00 070 389 1193

Ayurvedische geneeskunde voor uw lichamelijk en geestelijk welzijn

Vanzelfsprekend streeft u ernaar om zowel geestelijk als lichamelijk lekker in uw vel te zitten. Dit lukt echter niet altijd. Hieraan liggen vaak diverse redenen ten grondslag. Soms is het niet onduidelijk wat de oorzaak is van uw klachten en dan is het prettig als er een behandelaar is die met u meedenkt, kijkt en voelt. Bij VRH Care bent u aan het juiste adres voor een ayurvedische kuur. Deze eeuwenoude geneeswijze helpt u om op een andere manier naar uw lichaam te kijken en te luisteren. De pols en tong worden onderzocht, maar er wordt ook gekeken naar uw dieet en levensstijl. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kruidenpreparaten en massagebehandelingen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de regie terug krijgt of vrede bereikt inzake uw geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Therapie geschikt voor diverse soorten klachten

Wat de aard van uw klachten ook is, bij VRH Care doen we er alles aan om u naar tevredenheid te helpen. Deze therapievorm kan worden toegepast bij diverse soorten klachten. VRH Care past het onder meer toe bij diabetes type 2, COPD & Astma, overgewicht, reumatische klachten, psychische klachten, seksuele disfuncties, chronische nek- en rugklachten, hypertensie en hypercholesterolemie. Bovendien is het prettig om te weten dat we bij VRH Care inzetten op preventie. Wij doen er alles aan om toekomstige klachten te helpen voorkomen door preventief te werk te gaan. Meld u daarom vrijblijvend bij ons aan voor een intake. Wilt u eerst meer informatie? Dit kan natuurlijk ook. Wij staan u graag te woord.

http://vrhcare.com/wp-content/uploads/2017/12/hand-massage-2133272_640-300x200.jpg

Waarom u kiest voor ayurvedische therapie bij VRH Care

Een afspraak maken voor een intake of behandeling bij VRH Care levert u altijd voordelen op. Graag zetten wij onze voordelen voor u op een rij:

  • U kiest voor een ayurvedische therapeut met meer dan 25 jaar ervaring.
  • De therapievorm wordt toegepast bij diverse psychische en lichamelijke klachten.
  • De behandeling wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.
  • Bij VRH Care kijken we verder dan alleen de symptomen. We werken namelijk vanuit het holistische gedachtegoed.

Benieuwd naar onze behandeling of wilt u een afspraak maken? Wij zien u graag verschijnen in onze praktijk. Voelt u zich meer dan welkom!